GGMD, maart, assertiviteitstraining

GGMD Rotterdam start maart 2012 een assertiviteitstraining

Publicatiedatum: 16 januari 2012

GGMD voor Doven en Slechthorenden organiseert een assertiviteitstraining 'Opkomen voor jezelf" . U krijgt informatie over verschillende thema's die te maken hebben met assertiviteit. U oefent zich in assertieve vaardigheden. Door elkaar te ondersteunen en te bekrachtigen werkt u met de andere deelnemers aan het vergroten van uw weerbaarheid, waardoor u zich beter kunt leren handhaven in uw naaste omgeving en in de samenleving.


Voor wie: Doven en/of slechthorenden die willen leren beter op te komen voor zichzelf.
Wanneer: Start maart 2012. De training is elke donderdag.
De training bestaat uit in totaal 10 bijeenkomsten van tweeënhalf uur.
Tijden: 's middags of 's avonds
Waar: Rotterdam
Trainer: Gerdine Krielaars en Linde Langeveld
Groepsgrootte: 6 – 8 deelnemers
Doel:  Leren opkomen voor jezelf.
Extra informatie: Deze training komt voor rekening van de AWBZ; voor uzelf zijn er geen kosten. De noodzakelijke AWBZ-indicatie kunnen wij voor u verzorgen.

Meer info
Hebt u belangstelling voor deze training of wilt u meer informatie? Mail dan naar: Rotterdam@ggmd.nl. Voor meer informatie kunt u bellen 0800-3374667.

Over GGMD
GGMD voor Doven en Slechthorenden is een gespecialiseerde instelling voor mensen met een gehoorbeperking. GGMD voor Doven en Slechthorenden biedt geestelijke gezondheidszorg en maatschappelijk dienstverlening in heel Nederland. De dienstverlening bestaat uit individuele begeleiding, trainingen en loopbaanbegeleiding. Meer informatie vindt u op de website van GGMD.